Peter Simoni er opstillet

Formanden for Vejens konservative vælgerforening Peter Simoni stiller sig også til rådighed til det kommende byrådsvalg i november. Partiets borgmesterkandidat Frank Schmidt-Hansen er ganske tilfreds med den beslutning og siger følgende:

”Det er en rigtig glad borgmesterkandidat, der har Peter Simoni med på Liste C. Peter Simoni er indbegrebet af en konservativ kandidat, han er velforberedt, grundig, troværdig og en holdspiller. Da Peter sidst sad i byrådet, var det en sand fornøjelse at samarbejde med ham, det håber jeg kommer til at ske igen.”

Udover mange år med tillidshverv i partiet, hvor han p.t. er lokalformand, medlem af Storkredsbestyrelsen og hovedbestyrelsesmedlem, er der også 2 år, som byrådsmedlem på CV’et

”Da jeg fik chancen for aktivt at deltage i kommunalpolitik, så blev jeg positivt overrasket over hvor bredt der kan samarbejdes. Også hvilken indsigt man får i kommunal drift. Det er et komplekst samfund vi lever i. Med det in mente, så må man også sige at tingene fungerer særdeles godt! Der vil altid være steder man kan gøre det anderledes eller bedre. Og det kan man så arbejde for og være med til at præge, når man engagerer sig og sætter sig ind i sagerne.

Jeg har 3 fokuspunkter: 1) vores skoler, 2) vores ældre og 3) vores fritids- og kulturtilbud. ”Kultur” er der nok ikke mange stemmer i, men jeg synes faktisk det er vigtigt, at vi også prioriterer dette område – især med de stærke institutioner vi har på det område: museerne, teater- og koncerttilbud, historiske steder m.m. Derfor er jeg også glad for at vi i vores valgprogram lægger op til at vi får lavet en kultur-kanon for Vejen Kommune.

Men først og sidst, så handler det for os om, at vi besætter borgmesterposten fra 1. januar 2022. Derfor er det et helt særligt vigtigt valg for mig at deltage i – også fra frontlinjen, som kandidat.” udtaler Peter Simoni.